ممنوعیت استفاده از جوششیرین در نانواییها
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه استفاده از جوششیرین برای پخت نان ممنوع است، گفت: در صورت بروز تخلف، بر اساس نوع تخلف انجامشده با متخلفان برخورد میشود.
میزان نمک خمیر و استفادهنکردن از جوششیرین برای پخت نان برای وزارت بهداشت حائز اهمیت است و در کانون توجه قرار دارد.
دکتر جعفر جندقی با بیان اینکه میزان نمک مورد استفاده در نان بهطور مداوم مورد ارزیابی و پایش قرار میگیرد، افزود: تمام بازرسان وزارت بهداشت که نانواییها را مورد رصد و پایش قرار میدهند علاوهبر دستگاه شوریسنج به دستگاه “pH meter” «پیاچ متر» مجهز هستند و اگر یک نانوایی از جوش شیرین برای پخت نان استفاده کند، مشخص میشود. به عبارت دیگر، اگر جوششیرین برای پخت نان استفاده شده باشد بهوسیله دستگاههای در اختیار بازرسان غربالگری انجام میشود و موارد مشکوک به آزمایشگاههای مواد غذایی ارسال میشود.
استفاده از جوششیرین در نان ممنوع و تخلف است؛ در صورتیکه نانواییها تخلف کنند و از جوششیرین بهجای «خمیر مایه» استفاده کنند با متخلفان برخورد میشود. برخورد براساس چکلیستها با متخلفان انجام میشود، متخلفان در صورت تکرار تخلف به مراجع قضایی معرفی میشوند.
انتهای پیام