شنبه 1 دی 1403
4.8 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهانانوایی‌ها درخواست آرد کامل را در سامانه سیفا ثبت کنند

نانوایی‌ها درخواست آرد کامل را در سامانه سیفا ثبت کنند

نانوایی‌ها درخواست آرد کامل را در سامانه سیفا ثبت کنند

کارشناس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه و فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو  با بیان این‌که برای تهیه نان کامل باید از آرد تمام دانه استفاده شود، گفت:

 گندم علاوه‌بر بخش جوانه، بخش‌های مختلفی دارد که لایه بیرونی آن یعنی پوسته، خود دارای چندین لایه است. ضروری است بخشی از پوسته گندم در فرایند آسیابانی گرفته شود چون آلودگی معمولا در لایه‌های بیرونی گندم وجود دارد. پوسته‌های درونی‌ که به آندوسپرم‌ یا مغزدانه نزدیک‌تر است از ارزش تغذیه‌ای بالاتری برخوردارند که برای نمونه می‌توان از ویتامین‌ها، مینرال‌ها و فیبرهای غذایی و عملکردی نام برد.

 زهره پوراحمدی افزود: سازمان غذا و دارو در تلاش است ارزش غذایی نان‌ها را افزایش دهد و برای پیشگیری از کم‌خونی و فقر آهن آرد گندم نانوایی‌ها را با آهن و اسید فولیک غنی‌سازی می‌کند که بسیار هم موثر بوده است.

از نانوایی‌های خواسته‌ایم در سامانه سیفا اعلام کنند که خواستار آرد کامل هستند. نظارت هم انجام می‌شود تا آرد کامل در اختیار نانواها قرار بگیرد.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

ارسال نظر

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر