کاهش ۷۷ درصدی بروز آلرژی در نوزادان با محصولات حاوی بادامزمینی در سن ۴ تا ۶ ماهگی
طبق مطالعه دانشمندان بریتانیایی که نتایج تحقیق آنها در نشریه The Journal Of Allergy And Clinical Immunology منتشر شده:
اگر محصولات حاوی بادام زمینی بخشی از رژیم غذایی نوزادان در سن چهار تا شش ماهگی باشد، شانس ابتلا به آلرژی به این ماده مغذی میتواند تا ۷۷ درصد کاهش یابد. اما اگر کودکان تا سن یک سالگی با محصولات حاوی بادام زمینی تغذیه شوند، فقط منجر به کاهش ۳۳ درصدی آلرژی آنها نسبت به بادام زمینی میشود.
سرویس سلامت همگانی بریتانیا (NHS) در حال حاضر توصیه میکند که از حدود شش ماهگی به نوزادان غذاهای جامد داده شود، یعنی زمانیکه بهنظر میرسد از نظر رشدی آماده هستند.
حدود دو درصد (یک نفر از هر پنجاه نفر) از کودکان در بریتانیا به بادام زمینی آلرژی دارند.
انتهای پیام