۱۱ فایده علمی موز
موز یک منبع نیرو از نظر تغذیهای است که بهدلیل فواید بسیار زیاد آن تأثیر مثبتی بر سلامت کلی بدن دارد. طبق اعلام وزارت کشاورزی آمریکا (USDA) یک موز با اندازه متوسط حاوی:
۱۱۲ کالری- ۱.۳۷ گرم پروتئین- ۰.۴۱ گرم چربی- ۲۸.۸ گرم کربوهیدرات- ۳.۲۸ گرم فیبر رژیمی- ۱۲.۴ گرم قند طبیعی- ۱.۲۶ میلیگرم سدیم- ۱۱ میلیگرم ویتامین سی- ۶.۳ میلیگرم کلسیم- ۰.۳۳ میلیگرم آهن- ۳۴ میلیگرم منیزیم- ۲۷.۷ میلیگرم فسفر- ۰.۸۴ میلیگرم نیاسین- و ۴۵۱ میلیگرم پتاسیم است.
موز میتواند یک بخش سالم از یک رژیم غذایی سالم باشد. این میوه، منبع کربوهیدراتهای طبیعی و فیبر است و ریزمغذیهای کلیدی را فراهم میکند.
تنظیم فشار خون- تنظیم قند خون- احتمال کاهش آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد- جلوگیری از یبوست- تقویت هضم و حمایت از سلامت روده- افزایش انرژی و حمایت از کاهش وزن- عضلهساز- احتمال کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی- بهبود خواب، خلقوخو، و کاهش علائم افسردگی- کاهش التهاب، و کاهش ابتلا به بیماری مزمن کلیوی از فواید شگفتانگیز موز است.
هیچ توصیه یا قانون سختی درباره میزان مصرف موز یا هر میوه دیگری وجود ندارد. اما دستورالعملهای غذایی برای رژیم غذایی آمریکاییها مصرف روزانه ۲ تا ۴ وعده میوه با نصف موز را توصیه میکند.
انتهای پیام