۱۸ بهترین میوه و سبزیجاتی که موجب احساس سیری طولانیمدتتری میشوند
تحقیقات نشان میدهند که مصرف روزانه میوه و سبزیجات به کاهش خطر بیماریهای قلبی-عروقی، کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به برخی سرطانها کمک میکنند. در کنار تمام این فواید، میوهها و سبزیجات خاصی وجود دارند که موجب احساس سیری طولانیمدتتری در افراد میشوند.
اگرچه همه میوهها و سبزیجات میتوانند بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشند اما برخی از آنها به شرح زیر بهدلیل دارا بودن فیبر بیشتر، چربیهای سالم و / یا پروتئین، با کند کردن روند هضم غذا به افزایش احساس سیری کمک میکنند 👇 👇
*یک آووکادو: ۱۳.۵ گرم فیبر، ۱۵ گرم چربی
*یک فنجان هندوانه: ۰.۶ درصد فیبر، ۹۲ درصد آب
*یک فنجان تمشک سیاه: ۷.۶ گرم فیبر، ۸۸ درصد آب
*یک موز متوسط: ۳ گرم فیبر، ۷۵ درصد آب
*یک فنجان آلو: ۱۲.۴ گرم فیبر
*یک فنجان تمشک قرمز: ۸ گرم فیبر، ۸۶ درصد آب
*یک فنجان زغال اخته: ۳.۵ گرم فیبر، ۸۴ درصد آب
*یک فنجان گلابی: ۵.۵ گرم فیبر، ۸۴ درصد آب
*نصف فنجان زیتون: ۱ گرم فیبر، ۷ گرم چربی
*یک سیب متوسط: ۴ گرم فیبر، ۸۵ درصد آب
*یک کیوی متوسط: ۲ گرم فیبر
*یک فنجان خیار: ۰.۶ گرم فیبر، ۹۵ درصد آب
*یک کنگر فرنگی متوسط: ۷ گرم فیبر، ۸۵ درصد آب
*نصف فنجان لوبیا: ۸ گرم فیبر
*یک فنجان هویج: ۳.۵ گرم فیبر، ۸۸ درصد آب
*یکصد گرم گیاه آبتره: ۵.۵ گرم فیبر، ۹۵ درصد آب
*یک فنجان قارچ: ۰.۵ گرم فیبر، ۹۲ درصد آب
*یک فنجان گل کلم: ۲ گرم فیبر، ۹۲ درصد آب
انتهای پیام