دوشنبه 5 آذر 1403
9.8 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادها۱۸ بهترین میوه‌ و سبزیجاتی که موجب احساس سیری طولانی‌مدت‌تری می‌شوند

۱۸ بهترین میوه‌ و سبزیجاتی که موجب احساس سیری طولانی‌مدت‌تری می‌شوند

۱۸ بهترین میوه‌ و سبزیجاتی که موجب احساس سیری طولانی‌مدت‌تری می‌شوند

تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف روزانه میوه و سبزیجات به کاهش خطر بیماری‌های قلبی-عروقی، کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها کمک می‌کنند. در کنار تمام این فواید، میوه‌ها و سبزیجات خاصی وجود دارند که موجب احساس سیری طولانی‌مدت‌تری در افراد می‌شوند.

اگرچه همه میوه‌ها و سبزیجات می‌توانند بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشند اما برخی از آن‌ها به شرح زیر به‌دلیل دارا بودن فیبر بیشتر، چربی‌های سالم و / یا پروتئین، با کند کردن روند هضم غذا به افزایش احساس سیری کمک می‌کنند 👇 👇

*یک آووکادو: ۱۳.۵ گرم فیبر، ۱۵ گرم چربی

*یک فنجان هندوانه: ۰.۶ درصد فیبر، ۹۲ درصد آب

*یک فنجان تمشک سیاه: ۷.۶ گرم فیبر، ۸۸ درصد آب

*یک موز متوسط: ۳ گرم فیبر، ۷۵ درصد آب

*یک فنجان آلو: ۱۲.۴ گرم فیبر

*یک فنجان تمشک قرمز: ۸ گرم فیبر، ۸۶ درصد آب

*یک فنجان زغال اخته: ۳.۵ گرم فیبر، ۸۴ درصد آب

*یک فنجان گلابی: ۵.۵ گرم فیبر، ۸۴ درصد آب

*نصف فنجان زیتون: ۱ گرم فیبر، ۷ گرم چربی

*یک سیب متوسط: ۴ گرم فیبر، ۸۵ درصد آب

*یک کیوی متوسط: ۲ گرم فیبر

*یک فنجان خیار: ۰.۶ گرم فیبر، ۹۵ درصد آب

*یک کنگر فرنگی متوسط: ۷ گرم فیبر، ۸۵ درصد آب

*نصف فنجان لوبیا: ۸ گرم فیبر

*یک فنجان هویج: ۳.۵ گرم فیبر، ۸۸ درصد آب

*یکصد گرم گیاه آب‌تره: ۵.۵ گرم فیبر، ۹۵ درصد آب

*یک فنجان قارچ: ۰.۵ گرم فیبر، ۹۲ درصد آب

*یک فنجان گل کلم: ۲ گرم فیبر، ۹۲ درصد آب

انتهای پیام

مقالات مرتبط

ارسال نظر

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر