۶ آبمیوه قرمز برای کمک به درمان گرفتگی رگهای قلب
گرفتگی عروق یا تصلب شرایین بهدلیل انسداد در شریانها ناشی از تجمع پلاک یک ماده ساختهشده از کلسترول، چربی، کلسیم، و سایر مواد ایجاد میشود. این تجمع میتواند به مرور زمان سفت شود، شریانها را باریک کند، و جریان خون را به اندامهای مهم بدن مانند قلب، مغز و … کاهش دهد.
عواملی که شانس ابتلا به این بیماریِ تهدیدکننده زندگی را افزایش میدهند عبارتند از کلسترول بالا، فشار خون بالا، سیگار کشیدن، دیابت، چاقی، و فقدان فعالیت بدنی مکفی.
آبمیوههای قرمز زیر که سرشار از مواد مغذی، آنتیاکسیدانها، و ترکیباتی مانند آنتوسیانین، لیکوپن و ویتامین C هستند، میتوانند بهطور طبیعی به کاهش سطوح کلسترول بد (LDL) در شریانهای قلب کمک کنند:
*آب انار
آب انار سرشار از آنتیاکسیدان، و دارای خواص ضدالتهابی است که به کاهش طبیعی فشار خون و سطح کلسترول LDL کمک میکند.
*آب چغندر
آب چغندر سرشار از نیترات است که به گشاد شدن عروق خونی، افزایش جریان خون و کاهش فشار خون کمک میکند. میتوانید روزانه یک لیوان آب چغندر را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا سلامت قلب خود را مدیریت کنید.
*آب ذغالاخته
آب زغالاخته که باعث جلوگیری از میزان افزایش باکتریها و بروز عفونت ادراری میشود دارای فوایدی است که میتواند قلب را سلامت نگه دارد. آنتیاکسیدانهای آن از اکسیداسیون کلسترول LDL جلوگیری کرده و تشکیل پلاک در داخل رگها را کاهش میدهد و در نتیجه از گرفتگی رگها جلوگیری میکند.
*آب گوجهفرنگی
گوجهفرنگی یکی از موادی است که به راحتی در آشپزخانه یافت میشود. اما آیا میدانستید گوجهفرنگی جدا از خاصیت طعمدهندگی به غذاها، برای کاهش کلسترول نیز شناخته شده است؟ بله. آب گوجهفرنگی سرشار از لیکوپن است؛ آنتیاکسیدانی که با کاهش کلسترول و خطر بیماری قلبی مرتبط است. میتوانید بهطور منظم یک لیوان آب گوجهفرنگی تازه بنوشید تا پروفایل لیپیدی را بهبود بخشیده و رگها نیز پاکسازی شوند.
*آب آلبالو
آب آلبالو حاوی آنتوسیانین، ترکیبات ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی است که به کاهش استرس اکسیداتیو کمک، و با بهبود گردش خون از سلامت قلب حمایت میکند.
*آب انگور قرمز
آب انگور قرمز حاوی رسوراترول است که فواید سلامتی متعددی از جمله محافظت از قلب و عروق خونی را ارائه میدهد. رسوراترول به جلوگیری از ایجاد پلاک شریانی کمک میکند و عملکرد قلبوعروق را افزایش میدهد.
✔️نکته: اگرچه آبمیوههای یادشده، طبیعی هستند و هیچ عارضهای ندارند، اما مهم است قبل از ورودِ آنها به بخشی از رژیم غذایی روزانه خود، با یک متخصص تغذیه مشورت کنید تا علاوهبر تحتکنترلداشتنِ وضعیت سلامت کلی خود، اطلاعات لازم را در مورد مقدار و نحوه صحیح مصرف این آبمیوهها کسب کنید.
انتهای پیام