شنبه 3 آذر 1403
10.4 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادها۶ ماده غذایی برای کاهش خطر حمله قلبی و سکته

۶ ماده غذایی برای کاهش خطر حمله قلبی و سکته

۶ ماده غذایی برای کاهش خطر حمله قلبی و سکته

یک پژوهش جدید توسط محققان دانشگاه مک‌مستر و علوم بهداشت همیلتون نشان می‌دهد که گنجاندن ۶ ماده غذاییِ کلیدی می‌تواند خطرات حملات قلبی و سکته را کاهش هد.

بر اساس این مطالعه که در نشریه European Heart Journal منتشر شده است، عدم دریافت برخی مواد غذایی به شرح زیر می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی (CVD) را در بزرگسالان به‌ویژه در کشورهای کم‌درآمد افزایش دهد:

✔️میوه‌جات – دو تا سه وعده در روز

✔️سبزیجات – دو تا سه وعده در روز

✔️آجیل – روزانه یک وعده

✔️لبنیات – دو وعده در روز

✔️حبوبات – سه تا چهار وعده در هفته

✔️ماهی – دو تا سه وعده در هفته

مصرف مقدار متوسط ماهی و لبنیات پرچرب با خطر کمتر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی و مرگ‌و‌میر مرتبط است. همین نتایج را می‌توان با مصرف غلات و انواع گوشت در حد متوسط به دست آورد – البته به شرط اینکه غلات کامل تصفیه نشده و گوشت‌ها نیز فرآوری‌شده نباشند.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

ارسال نظر

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر