مصرف زرده تخممرغ در سالمندان بیخطر است
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور تغذیهای مبنی بر مضر بودن زرده تخممرغ در دوران کهنسالی عنوان کرد:
زرده تخممرغ برای سلامت افراد مسن لازم و مفید است، زیرا زرده یکی از غنیترین منابع کولین است که در سلامت مغز و پاسخهای مناسب بین نورونهای مغزی (به واسطه نوروترانسمیتر استیل کولین) تاثیر داشته و در کنترل و یا به تعویقانداختن بیماریهای نورولوژیک و خلق رفتاری (مانند افسردگی) شایع در این سن میتواند موثر واقع شود.
از سوی دیگر، زرده تخممرغ منبع غنی از لوتئین و گزانتین است که میتواند در سلامت بینایی تاثیرگذار باشد. همچنین، مقدار قابلتوجهی از ویتامینهای محلول در چربی مانند ویتامین D (معمولا منبع غذایی کافی از آن در غذاها وجود ندارد) در زرده وجود دارد.
در نتیجه بهدلیل ارزش پروتئینی بالای سفیده و بیضرر بودن زرده، مصرف روزانه یک عدد تخممرغ کامل برای سالمندان توصیه میشود./وبدا/
انتهای پیام