جمعه 24 مرداد 1404
34.8 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهاتاثیر مصرف روزانه انبه در تقویت سلامت قلب و متابولیسم پس از...

تاثیر مصرف روزانه انبه در تقویت سلامت قلب و متابولیسم پس از یائسگی

تاثیر مصرف روزانه انبه در تقویت سلامت قلب و متابولیسم پس از یائسگی

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف روزانه حدود ۱.۵ فنجان انبه تازه به‌مدت دو هفته می‌تواند فشار خون و کلسترول را در زنان چاق پس از یائسگی به‌طوری قابل‌توجه کاهش دهد و سلامت قلب و عملکرد متابولیک آن‌ها را تقویت کند.

دکتر روبرتا هولت، پژوهشگر دانشگاه کالیفرنیا، دیویس در بیانیه‌ای اعلام کرد:

عوامل خطری مانند فشار خون بالا و کلسترول نامناسب از مهم‌ترین عوامل بروز بیماری‌های قلبی‌عروقی هستند، اما رژیم غذایی سرشار از مواد مغذی، به‌ویژه مصرف میوه‌های تازه مانند انبه، مدت‌هاست که نقش موثری در کاهش این خطرات داشته است.

این تحقیق نشان می‌دهد که حتی تغییرات کوتاه‌مدت در رژیم غذایی، مانند مصرف روزانه انبه تازه، می‌تواند به طوری چشمگیر خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را در برخی گروه‌های جمعیتی کاهش دهد.

اگرچه انبه نسبت به دیگر میوه‌ها قند طبیعی بیشتری دارد، اما منبع ارزشمندی از ویتامین‌ها و مواد مغذی است. هرچند برای بررسی کامل تأثیر مصرف انبه بر سلامت قلب و متابولیسم به تحقیقات بیشتری نیاز است، این میوه می‌تواند به ۱.۳ میلیون زن آمریکایی در دوران یائسگی کمک کند؛ دوره‌ای که خطر بیماری‌های قلبی به طور چشمگیری افزایش می‌یابد. زنان تا ۴۰ درصد از عمر خود را در این مرحله سپری می‌کنند و تقریباً نیمی از زنان آمریکایی به بیماری‌های قلبی مبتلا هستند./ Journal of the American Nutrition Association

انتهای پیام

انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.

مقالات مرتبط

یک پاسخ بگذارید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین