چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404
27.6 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهااختصاص شماره داخلی مجزا برای رسیدگی به شکایات مربوط به فرآورده‌های غذایی

اختصاص شماره داخلی مجزا برای رسیدگی به شکایات مربوط به فرآورده‌های غذایی

اختصاص شماره داخلی مجزا برای رسیدگی به شکایات مربوط به فرآورده‌های غذایی

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از ایجاد شماره داخلی مجزا در سامانه ۱۹۰ برای تسهیل و تسریع رسیدگی به شکایات مردمی در حوزه فرآورده‌های غذایی خبر داد  و گفت:

این اقدام به تخصصی‌سازی رسیدگی، کاهش زمان انتظار، بهبود آمار و اطلاعات، افزایش اعتماد عمومی و امکان پیگیری بهتر کمک می‌کند.

مهندس سمانه رمضانی با تاکید بر ضرورت بررسی سریع و دقیق شکایات مردمی افزود: برای بهبود عملکرد سامانه ۱۹۰، آموزش کارکنان، دقت در ثبت شکایات، توسعه زیرساخت‌های فناوری، بازخورد و ارزیابی دقیق ضروری است تا رضایت شهروندان از خدمات ارائه‌شده افزایش یابد.

رمضانی هم‌چنین به اهمیت تقویت نظارت بر ایمنی غذا از مزرعه تا سفره اشاره، و تصریح کرد: توسعه استانداردهای ایمنی، آموزش کشاورزان و تولیدکنندگان، بازرسی‌های منظم و تحقیقات علمی از جمله راهکارهای مؤثر در ارتقای ایمنی مواد غذایی است.

وی در پایان بر تقویت تولید داخلی مواد اولیه در حوزه غذایی تاکید کرد و افزود: ارائه تسهیلات مالی، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه، ترویج کشاورزی پایدار و کاهش وابستگی به واردات می‌تواند به بهبود امنیت غذایی کشور کمک کند./ایفدانا

انتهای پیام

 

 

 

مقالات مرتبط

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر