پزشکان مراقب کلاهبرداری با ترفند تماسهای بیمهای باشند
رئیس پلیس فتا پایتخت از کلاهبرداری از پزشکان با ترفند تماسهای بیمهای خبر داد و گفت:
پزشکان بهدلیل ارتباط مستمر با بیمهها، یکی از گروههای هدف این مجرمان هستند.
سردار داوود معظمی گودرزی افزود: مجرمان سایبری با استفاده از اطلاعاتی که در فضای مجازی در دسترس است، شماره تماس پزشکان را به دست آورده و با آنها تماس میگیرند. این افراد خود را نماینده یا پشتیبان یکی از شرکتهای بیمه معرفی کرده و اعلام میکنند که برای تسویه حساب بیمه یا بهروزرسانی اطلاعات پزشکان، نیاز به انجام یک مرحله احراز هویت دارند.
در این تماسها، مجرمان اعلام میکنند که کدی بهصورت پیامکی برای پزشک ارسال خواهد شد و از او میخواهند این کد را برایشان قرائت کند. درحالیکه این کد در واقع مربوط به احراز هویت نرمافزارهای بانکی پزشک است و با در اختیار داشتن آن، مجرمان میتوانند وارد حساب بانکی شده و موجودی آن را تخلیه کنند.
پزشکان به دلیل مشغلههای کاری بالا و ارتباط مداوم با بیمهها ممکن است در لحظه تماس، بدون دقت کافی به چنین درخواستهایی پاسخ دهند. از اینرو، وقتی فردی با لحن رسمی و اطلاعات اولیه درست با آنها تماس میگیرد و خود را نماینده بیمه معرفی میکند احتمال فریبخوردن افزایش مییابد.
پزشکان باید در مواجهه با اینگونه تماسها هوشیار باشند و بههیچ عنوان کدهای ارسالشده به تلفن همراه خود را برای افراد ناشناس قرائت نکنند.
تحت هیچ شرایطی کدهای احراز هویت یا سایر اطلاعات بانکی را از طریق تلفن به کسی اعلام نکنید. اگر فردی مدعی است که از سوی یک شرکت بیمه تماس گرفته، شماره او را یادداشت کرده و شخصا با شرکت مربوطه تماس بگیرید.
پیامکهایی که حاوی کدهای احراز هویت هستند، فقط برای ورود به نرمافزارهای بانکی یا انجام تراکنشهای مالی استفاده میشوند. هرگونه درخواست ارائه این کدها از سوی شخص ثالث، نشانهای از کلاهبرداری است و در صورت دریافت چنین تماسهایی، موضوع را از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا اطلاع دهید تا اقدامات لازم برای شناسایی و دستگیری مجرمان انجام شود.
انتهای پیام