چگونه تخممرغ تازه و سالم را از تخممرغ فاسد تشخیص دهیم؟
به نقل از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران، همه ما روزانه ممکن است از تخممرغ استفاده کنیم، اما اینکه تخممرغ مصرفی ما سالم است یا خیر، اهمیت زیادی دارد زیرا استفاده از تخممرغ ناسالم نه تنها مزه ناخوشایندی دارد، بلکه دستگاه گوارش را بههم ریخته و ممکن است شما را مسموم کند.
مشخصات تخممرغ سالم👇
* پوسته باید بدون ترک، تمیز و عاری از هرگونه آلودگی باشد
*محتویات تخممرغ باید فاقد بوی تعفن و علائم فساد باشد
*در بستههای دارای مشخصات تولیدکننده و تاریخ تولید و در یخچال با برودت صفر تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری و عرضه شود
مشخصات تخممرغ تازه👇
*دارای اتاقک هوایی کوچک میباشد
*زرده کاملا گرد، کروی و در مرکز تخم مرغ قرار دارد
*سفیده دارای ظاهری ابری و غیر شفاف است
مشخصات تخممرغ فاسد👇
*سفیده صورتی یا رنگینکمان نشانه فساد ناشی از باکتری پسودوموناس است
*پوسته خارجی در تخم مرغ های فاسد کاملا کدر و بدرنگ میشود
*مخلوط شدن سفیده و زرده تخممرغ نشانه فساد است
*محتویات تخم مرغ دارای بوی تعفن و علائم فساد میباشد
*هرگونه علائم کپکزدگی در پوسته خارجی بهسرعت به داخل تخممرغ سرایت میکند و موجب تشکیل لکههای کپک یا قارچ به رنگهای خاکستری، سیاه و قهوهای میشود که با چشم قابلرویت است
انتهای پیام