کمک به سلامت قلب، کنترل قند خون، و کنترل وزن با زودتر صبحانهخوردن
مطالعات نشان میدهند که بدن انسان، صبحها به هورمون انسولین حساستر است، بدین معنی که میتواند کربوهیدراتها را بهطوری موثرتر پردازش، و به تثبیت قند خون و سطح انرژی در طول روز کمک کند.
از منظر سوختوسازی، صرف صبحانه قبل از ساعت ۸:۳۰ ایدهآل است و به تنظیم اشتها و کاهش کالری دریافتی که منجر به کاهش وزنِ بیشتر، بهبود سطح تریگلیسیرید، تنظیم گلوکز و کاهش سطح گرسنگی میشود، کمک میکند؛ زیرا هورمونهای گرسنگی از یک چرخه و نظم خاص بر اساس زمانی که معمولا غذا میخوریم، پیروی میکنند.
همچنین موارد یادشده با مطالعه دیگری نیز مطابقت دارد که نشان میدهد صرف صبحانه بعد از ساعت ۹ صبح با خطر بیشتر بیماری قلبی مرتبط است، بنابراین، زودتر صبحانهخوردن ممکن است برای سلامت قلب نیز مفید باشد.
و سرانجام:
زمان صرف غذا خوردن تنها یک تکه از این پازل است. کیفیت وعدههای غذایی با پروتئین و فیبر بیشتر و میزان کالری دریافتی به اندازه زمان مناسبی که غذا میخوریم، حائز اهمیت است و میتواند به زودتر سیر شدن کمک کند، رشد و ترمیم ماهیچهها را تقویت کند و بهطور کلی هوس و پرخوری را کاهش دهد.
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.