۷ ژوئن؛ روز جهانی ایمنی غذا
علم محور اصلی ایمنی غذایی است و به ما این امکان را میدهد که عوامل مخاطرهآمیز در غذا را شناسایی کرده و روشهای موثر پیشگیری از بیماریهای منتقله از طریق غذا را فرا بگیریم.
موضوع روز جهانی ایمنی غذایی در ۷ ژوئن ۲۰۲۵، بر اهمیت بهکارگیری دانش علمی بهعنوان راهکاری کلیدی برای کاهش بیماریها، کاهش هزینهها و نجات جان انسانها تاکید میکند:
«ایمنی غذایی؛ علم در عمل»
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.