به مناسبت ۷ ژوئن؛ روز جهانی ایمنی غذا
کلید داشتن یک زندگی شاد، دسترسی به مواد غذایی مغذی کافی است. بسیاری از بیماریهای منتقله از طریق غذا میتواند در نتیجه خوردن غذای آلوده ایجاد شود. اصطلاح “ایمنی مواد غذایی” به عمل ذخیرهسازی، آمادهسازی، مصرف و تحویل غذا به شیوهای اشاره دارد که امکان حفظ تغذیه و سلامت کافی را فراهم میکند.
هر ساله حدود ۶۰۰ میلیون مورد بیماریهای ناشی از غذا در سراسر جهان رخ میدهد و حدود ۴۲۰ هزار نفر بر اثر خوردن غذای آلوده جان خود را از دست میدهند.
اگرچه اتحادیه اروپا دارای یکی از بالاترین استانداردهای ایمنی غذا در جهان است، اهمیت ایمنی مواد غذایی را نمیتوان نادیده گرفت. به همین دلیل است که هرساله روز ایمنی مواد غذایی گرامی داشته میشود.
✔️موضوع روز جهانی ایمنی غذا در سال ۲۰۲۴:
«آمادهشدن برای موارد غیرمنتظره» است.
طبق گفته سازمان جهانی بهداشت (WHO)، موضوع امسال بر اهمیت آمادگی برای حوادث ایمنی غذایی، صرفنظر از خفیف یا شدید بودن آنان، تاکید می کند.
انتهای پیام