دوشنبه 12 آذر 1403
5.4 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهاتبلیغ دارو ممنوع

تبلیغ دارو ممنوع

تبلیغ دارو ممنوع

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو بر ضرورت پرهیز از تقاضای القایی به‌واسطه تبلیغات بر محصول دارویی از سوی پلتفرم‌ها تاکید کرد و گفت:

مکررا در قوانین مختلف از جمله قانون مصوب سال ۱۳۹۷ به جزئیات بحث شده که اگر تقاضای القایی در حوزه دارو شکل گیرد، آن اثر تبلیغی می‌تواند سلامت مردم را به مخاطره اندازد. این درحالیست که این تبلیغات از سوی پلتفرم‌ها دارد صورت می‌گیرد؛ از تبلیغ «ژلوفن یادت نره» گرفته تا لحاظ فروش اقساطی جهت ترغیب مصرف‌ برخی محصولات.

برخی از سامانه‌هایی که در این حوزه فعال شده‌اند از موضع پیشنهاد دادن به پزشک برای تجویز از یک برند و شرکت خاص برآمده‌اند و در صورت عدم تجویز، حتی پزشک را مواخذه می‌کنند؛ درحالی‌که این اقدامات بعضا سلامت مردم را متوجه مخاطراتی می‌کند.

دکتر محمد پیکانپور هم‌چنین الزامات حمل دارو به‌صورت صحیح را مورد اشاره قرار داد و افزود: به‌عنوان مثال داروی سایتوتوکسیک را نمی‌توان مانند یک پرس غذا در پشت موتورسیکلت حمل کرد؛ یا داروهای یخچالی و حساس به نور و … الزامات خاص خود را دارند و متاسفانه اکنون این اقدامات بدون لحاظ الزامات مربوطه از سوی برخی پلتفرم‌ها صورت می‌گیرد و هیچ برخوردی هم با آن‌ها وجود ندارد.

برقراری ارتباط مستقیم بیمار و مسئول فنی داروخانه ضروری است، داروخانه و مسئول فنی داروخانه در قبال خدمتی که ارائه می‌دهند باید پاسخگو باشند و این درحالیست که پلتفرم‌ها این مسیر را کور کرده‌اند.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

ارسال نظر

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر