شنبه 6 مرداد 1403
32 C
Tehran
خانهمقالات علمی داروییتغذیه مبتلایان به آنفلوآنزا

تغذیه مبتلایان به آنفلوآنزا

تغذیه مبتلایان به آنفلوآنزا

دکتر سکینه قاسمی، کارشناس ارشد تغذیه گفت:

آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی است که علائمی مانند تب، سردرد، بدن‌درد، سرفه و گرفتگی با آبریزش بینی همراه است و از آن‌جایی که در طی این بیماری نیاز بدن به کالری افزایش می‌یابد و از طرفی اشتهای فرد کاهش می‌یابد پس رعایت اصول تغذیه صحیح می‌تواند در بهبود سریع‌تر این بیماری نقش داشته باشد.

توصیه می‌شود که تعداد وعده‌های غذایی خود را افزایش و حجم هر وعده را کاهش دهید، مصرف مایعات خود را برای جلوگیری از کم‌ آب‌شدن بدن، افزایش داده و از غذاهایی مانند سوپ مرغ و آبگوشت روزانه استفاده کنید.

ترکیب سبزیجات رنگی و برگ‌سبز با میوه‌ها به‌صورت اسموتی به‌عنوان یک میان‌وعده عالی به‌دلیل داشتن ویتامین C و دیگر خواص آنتی‌اکسیدانی، لبنیات کم‌چرب و پروبیوتیک، مغزها و دانه‌های گیاهی که حاوی ویتامین E و روی هستند به‌منظور افزایش تقویت سیستم ایمنی و کنترل علائم بیماری پیشنهاد می‌شود.

از سیر در پخت غذاهای خود و یا همراه با غذای خود استفاده کنید. مکمل سیر باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی و کاهش علائم آنفلوآنزا می‌گردد البته در خصوص مصرف سیر و یا مکمل آن، باید به تداخلات غذا و داروی مصرفی بیماران (مانند داروهای آسپرین، وارفارین، هپارین و…) نیز توجه شود.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

یک دیدگاه ارسال کنید

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید
نام خود را وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر