شنبه 5 اسفند 1402
11.7 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهاتوصیه‌های غذایی در سفر برای پیشگیری از مسمومیت

توصیه‌های غذایی در سفر برای پیشگیری از مسمومیت

توصیه‌های غذایی در سفر برای پیشگیری از مسمومیت

وزارت بهداشت به‌منظور پیشگیری از مسمومیت غذایی در سفر چند توصیه به شرح زیر ارائه کرده است:

👈مصرف غذاهای متنوع. در طول سفر باید مانند سایر اوقات از تمام گروه‌های غذایی به‌طور متناسب مصرف کرد.

👈همراه‌داشتن آب آشامیدنی. در طول سفر از آب‌های بسته‌بندی که سلامت آن مورد اطمینان است، استفاده شود.

👈حمل مواد غذایی در یخدان. برای حمل مواد غذایی مانند خامه، تخم‌مرغ، و سس مایونز فاسدشدنی از یخدان استفاده شود.

👈عدم حمل مواد فاسد شدنی. از حمل گوشت یا تخم‌مرغ خام و فرآورده‌های لبنی با ماندگاری کوتاه خودداری شود.

👈توجه به غذاهای مسموم‌کننده. غذاهای مسموم‌کننده مانند کنسروها ممکن است بو یا مزه ناخوشایند نداشته باشند ولی گاهی کُشنده هستند.

👈استفاده از غذاهای خانگی. غذاهای خانگی مطمئن‌ترین غذا در بین راه هستند. در بین راه از غذاهای ساده و نیمه خشک استفاده کنید.

👈عدم خرید غذاهای جاده‌ای. از خرید مواد غذایی مثل حبوبات پخته، دل و جگر، لواشک، و… از دوره‌گردهای کنار جاده پرهیز کنید.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

یک دیدگاه ارسال کنید

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید
نام خود را وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر