پنج‌شنبه 22 شهریور 1403
25 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهاشایع‌ترین علائم آلرژی فصلی و راهکارهایی برای کاهش علائم

شایع‌ترین علائم آلرژی فصلی و راهکارهایی برای کاهش علائم

شایع‌ترین علائم آلرژی فصلی و راهکارهایی برای کاهش علائم

فصل زیبای بهار با دمای ملایم و شکوفایی گل‌ها، ممکن است دوران نه چندان خوشایندی برای افراد مبتلا به آلرژی‌‌های فصلی باشد. با وجودِاین، تشخیص زودهنگام و انجام اقدامات احتیاطی مناسب می‌تواند به افراد برای مدیریت این ایام که معمولا از ماه فوریه آغاز شده و تا اوایل تابستان ادامه دارد به‌طوری موثر کمک کند.

تقریبا ۶۰ میلیون بزرگسال آمریکایی به آلرژی‌های فصلی معروف به رینیت آلرژیک مبتلا هستند و ابتلا به آلرژی‌های جدید در دوران بزرگسالی حتی در افرادی که در دوران کودکی آلرژی نداشتند نیز بسیار شایع است.

آلرژی‌ بهاره می‌تواند با علائم مختلفی در چشم، گوش، گلو، بینی، و ریه‌ها نمود پیدا کند و سلامت افراد را از نظر روانی با احساس خستگی و سردرد، مشکلات پوستی و دستگاه گوارش نیز تحت‌تاثیر قرار دهد.

شایع‌ترین علائم آلرژی فصلی شامل آبریزش بینی، سرفه، خارش گلو یا بینی، خارش و آبریزش از چشم‌ها، عطسه، تورم چشم‌ها، خستگی ناشی از اختلالات خواب و ابتلا به آسم و مشکلات تنفسی است.

چنان‌چه افراد در فصول خاصی از سال هر یک از علائم مذکور را داشته باشند، بهتر است آزمایش آلرژی فصلی انجام دهند. تشخیص آلرژی اغلب بر اساس شرح‌حال افراد، تست آلرژی پوستی یا آزمایش خون صورت می‌گیرد.

شناسایی آلرژن‌ها نخستین گام برای مدیریت موثر علائم آلرژی است. دوش‌گرفتن قبل از خواب، محدود کردن تردد در خارج از منزل به‌ویژه در روزهایی که گرده‌‌های گل مانند روزهای بادی‌ بیشتر است، استفاده از عینک آفتابی و کلاه در بیرون از منزل، بستن پنجره‌های اتاق و ماشین، و استفاده از یک دستگاه تصفیه هوا در اتاق خواب به جلوگیری ازعوامل محرک‌زا کمک می‌کند.

در صورتی‌که عوامل محرک به دلایل مختلف محدود نشوند، پزشکان ممکن است آنتی‌هیستامین، قطره‌های چشمی، و اسپری‌های بینی تجویز کنند. هم‌چنین بسته به علائم فردی، درمان‌های طولانی‌مدت مانند ایمنی‌درمانی آلرژی از طریق واکسن‌های آلرژی، و قطره‌ها یا قرص‌های زیرزبانی تحویز می‌شود.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

ارسال نظر

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر