دوشنبه 25 تیر 1403
33.9 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهالزوم فرهنگ‌سازی برای کاهش مصرف نمک، شکر و چربی

لزوم فرهنگ‌سازی برای کاهش مصرف نمک، شکر و چربی

لزوم فرهنگ‌سازی برای کاهش مصرف نمک، شکر و چربی

معاون بهداشت وزارت بهداشت با تأکید بر اهمیت همکاری‌های بین‌بخشی برای پیشگیری از بیماری‌ها گفت:

بسیاری از عادات غذایی از جمله مصرف نمک، چربی و شکر در کشور اشتباه است که می‌توان با فرهنگ‌سازی مناسب به کاهش مصرف این عوامل خطر زمینه‌ساز بیماری‌ها کمک کرد.

دکتر حسین فرشیدی افزود: تحقق پوشش همگانی سلامت، ارتقای سلامت با رویکرد مردمی‌سازی سلامت، تغییر رفتار، عادات و باورها و ترویج سبک زندگی سالم، از مواردی هستند که باید در اولویت قرار بگیرند و اقدامات اساسی در این زمینه‌ها صورت گیرد.

در ترویج سبک زندگی سالم نیز به این نکته باید اشاره کرد که فرد با انتخاب سبک زندگی سالم، برای سلامتی خود و دیگران در پیشگیری از بیماری‌ها، فعالیت‌هایی از قبیل رعایت رژیم غذایی مناسب، فعالیت بدنی، کنترل وزن و واکسیناسیون در مقابل بیماری‌ها ارزش قائل است. هم‌چنین آموزش سواد سلامت و برنامه‌های فرهنگی و هنری، نقش مهمی در تامین و ارتقای سلامت دارد.

انتظار می‌رود نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌های حاضر در کارگروه فرهنگ سلامت، در سطح ملی و استانی به تحلیل و آسیب شناسی موضوعات فرهنگی و مستندسازی و طراحی مداخلات اصلاحی اقدام کرده و به ابعاد و برنامه‌های مختلف فرهنگی، توجه ویژه‌ای کنند.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

یک دیدگاه ارسال کنید

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید
نام خود را وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر