شنبه 23 تیر 1403
31.5 C
Tehran
خانهاخبار تغذیه و سلامتمصرف مواد غذایی حاوی قندهای افزوده خطر ابتلا به سنگ کلیه را...

مصرف مواد غذایی حاوی قندهای افزوده خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد

مصرف مواد غذایی حاوی قندهای افزوده خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف مواد غذایی حاوی قندهای افزوده – مانند نوشیدنی‌های غیرالکلی، بستنی و کیک – ممکن است خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش دهد.

محققان بیمارستان وابسته به کالج پزشکی سیچوان واقع در نانچانگ چین با ارزیابی داده‌های ۲۸ هزار نفر که بخشی از نظرسنجی بررسی سلامت و تغذیه ملی آمریکا بودند، دریافتند افرادی که بیش از ۲۵ درصد از کل انرژی روزانه خود را از قندهای افزوده دریافت می‌کنند، ۸۸ درصد بیشتر از افرادی که کمتر از ۵ درصد از کل انرژی خود را از قندهای افزوده دریافت می‌کنند در معرض خطر ابتلا به سنگ کلیه قرار دارند.

هم‌چنین افرادی که در آمریکا بیشترین میزان از مواد حاوی قندهای افزوده را مصرف می‌کردند تقریبا ۴۰ درصد بیشتر احتمال تشکیل سنگ کلیه در آن‌ها وجود داشت؛ ارتباطی که در میان آسیایی‌ها و بومیان آمریکایی شایع‌تر است. نتایج این تحقیق که در نشریه Frontiers منتشر شد، نخستین مطالعه‌ای است که ارتباط بین مصرف قندهای افزوده و سنگ کلیه را گزارش می‌کند.

انتهای پیام

 

مقالات مرتبط

یک دیدگاه ارسال کنید

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید
نام خود را وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر