شنبه 6 مرداد 1403
35.4 C
Tehran
خانهمقالات علمی دارویینوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر خطر ابتلا به سرطان کبد را افزایش می‌دهد

نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر خطر ابتلا به سرطان کبد را افزایش می‌دهد

نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر خطر ابتلا به سرطان کبد را افزایش می‌دهد

طبق یک مطالعه ارائه‌شده توسط مححقان دانشگاه کارولینای جنوبی که در نشست سالانه انجمن تغذیه آمریکا از ۱۴ تا ۱۶ ژوئن ۲۰۲۲ برگزار شد، مصرف روزانه یک یا چند نوشیدنی شیرین‌شده با قند (SSBs) با افزایش خطر ابتلا به سرطان کبد مرتبط است.

مصرف منظم این نوشیدنی‌ها می‌تواند شروع به آسیب‌رساندن به کبد کند و منجر به عوارض مختلف کبدی شود. در واقع مصرف بیش از حد نوشابه عامل اصلی افزایش وزن، و چاقی در افراد است و چاقی می‌تواند با افزایش تجمع چربی در کبد (کبد چرب) بر کبد تأثیر بگذارد.

هم‌چنین ترک فوری مصرف الکل نخستین کاری است که افراد می‌توانند برای مراقبت از کبد خود انجام دهند. مصرف طولانی‌مدت و بیش از حد الکل می‌تواند جذب مواد مغذی را مسدود کرده و اثرات سمی روی کبد را افزایش دهد و منجر به سیروز کبدی شود. افراد مبتلا به سیروز کبدی ممکن است دچار عوارضی مانند استفراغ خون، یرقان، تجمع بیش از حد مایعات در بدن و سرطان کبد شوند.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

یک دیدگاه ارسال کنید

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید
نام خود را وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر