۶ فایده اسیدهای چرب امگا۳
اسیدهای چرب امگا۳ نوعی چربی اشباعنشده است که بر مجموعهای از عملکردهای بدن از تنظیم لختهشدن خون گرفته تا کاهش التهاب تأثیر میگذارند. اسیدهای چرب امگا۳ نقش کلیدی در سلامت قلب، ریهها، مغز، و رگها دارند و بهدلیل فواید بالقوه و پُرشمارشان برای سلامتی، توجه متخصصان سلامت را به خود جلب کرده است. اگر بخش منظمی از رژیم غذایی فرد فاقد غذاهای دریایی باشد، مصرف مکملهای رایج حاوی اسیدهای چرب امگا۳ از جمله روغن ماهی، روغن جگر ماهی، روغن ریزماهی، روغنهای حاوی جلبک، و روغن تخم کتان ضروری است.
امگا۳ بهطور طبیعی در انواع مواد غذایی از جمله ماهیهای چرب (مانند سالمون، ساردین، تُن، قباد)، آجیل، دانهها، و سبزیجات برگپهن یافت میشود.
فواید اسیدهای چرب امگا۳
*حفظ سلامت قلب و محافظت در برابر بیماریهای قلبی
*حمایت از سلامت مادر در دوران بارداری، کاهش علائم افسردگی پس از زایمان، و بهبود عملکرد شناختی و بینایی در نوزادان مادرانی که امگا۳ مصرف میکنند
*کاهش التهاب مزمن که یکی از عوامل چاقی، سرطان، بیماری قلبی، و دیابت است
*بهبود سلامت روان
*تقویت عملکرد مغز و افزایش جریان خون به مغز
*حمایت از سلامت مفاصل که به کاهش درد، سفتی مفاصل، آرتریت روماتوئید و سایر بیماریهای التهابی مفصل کمک میکند.
انتهای پیام