چهارشنبه 23 آبان 1403
9.8 C
Tehran
Homeدسته‌بندی نشدهمواد غذایی مرتبط با التهاب

مواد غذایی مرتبط با التهاب

مواد غذایی مرتبط با التهاب

التهاب که بخشی از دفاع طبیعی بدن در برابر عواملی مانند باکتری‌ها، ویروس‌ها و سموم است و بر سلامت افراد تأثیر منفی می‌گذارند، یک موضوع مهم برای بسیاری از ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی است. خیلی از مردم نمی‌دانند که انتخاب سبک رژیم غذایی نامناسب، بی‌سر و صدا می‌تواند موجب التهاب در اکثر نقاط بدن و بروز بیماری‌هایی از جمله دیابت نوع ۲، قلبی/عروقی، سرطان و مشکلات کبدی ‌شود. هم‌چنین التهاب ممکن است بر سلامت مفاصل تأثیر گذاشته و با گذشت زمان موجب آرتریت شود.

التهاب‌آورترین مواد غذایی

*آب‌نبات

*فست فود

*گوشت قرمز

*گوشت فرآوری‌شده

*نوشابه

*چربی‌های ترانس

*الکل

*آرد سفید

*میان‌وعده‌های شیرین

*مصرف غذاهایی به سبک پخت روغن‌پزی عمیق (غذاهایی که با روغن داغ و فراوان پخته می‌شوند)

میوه، سبزیجات و غذاهایی مانند توت‌فرنگی، زغال‌اخته، گیلاس، گوجه‌فرنگی، سبزیجات برگ‌پهن از جمله اسفناج و کلم‌پیچ، آجیل به‌ویژه بادام و گردو، و ماهی‌های چرب مانند سالمون، تن، ساردین، و شیرماهی نیز بهترین غذاها برای کاهش التهاب هستند.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

محبوب ترین

نظرات اخیر