پنج‌شنبه 19 مهر 1403
29.9 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهابیش از ۵۰۰ نوع نان در کشور

بیش از ۵۰۰ نوع نان در کشور

بیش از ۵۰۰ نوع نان در کشور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ۵۰۰ نوع نان در کشور گفت:

 اگر آرد و نان مناسب تهیه و تولید شود ولی فرهنگ صحیح مصرف در جامعه وجود نداشته باشد، باز هم شاهد هدررفت نان خواهیم بود.

آمارهای غیررسمی حاکی از این است که ضایعات نان تنها در تهران  بالغ بر ۱۵۰ هزار تن نان در سال است.

دکتر علیرضا زالی «نان کامل» را یکی از انواع نان سالم برشمرد و بر ضرورت حرکت به سمت افزایش کیفیت نان موجود تاکید کرد و افزود: بهبود کیفیت نان و رفع مشکلات بهداشتی در فرآیند تولید نان در گرو بهداشت فردی و محیطی، تجهیزات کار، مواد غذایی، کیفیت گندم اعم از داخلی و وارداتی، آرد مصرفی خصوصا از نوع گلوتن، نمک مصرفی، شیوه تخمیر آرد و اجتناب از استفاده از جوش شیرین و سایر مواد غیرمجاز است.

نان سالم می‌تواند از بسیاری از بیماری‌ها نظیر دیابت، کم‌خونی، سرطان جلوگیری کند و در صورت ناسالم‌بودن موجب کم‌خونی، سندرم متابولیک، چاقی، دیابت، فشارخون بالا و حتی بروز برخی سرطان‌ها از جمله سرطان‌های دستگاه گوارش گردد. با این‌حال در سال‌های اخیر فرهنگ مصرف و توزیع نان صنعتی با رعایت استانداردهای غذایی و بهداشتی کمتر مورد توجه بوده است، لازم به ذکر است در این زمینه فرهنگ‌سازی جهت افزایش اقبال و ترغیب شهروندان در رابطه با الگوی مصرف نان سالم ضرورت دارد.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

ارسال نظر

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر