پنج‌شنبه 6 دی 1403
11.5 C
Tehran
Homeاخبار و رویدادهاضوابط بهداشتی برای فرآوری و بسته‌بندی میگوی خشک سود شده ابلاغ شد

ضوابط بهداشتی برای فرآوری و بسته‌بندی میگوی خشک سود شده ابلاغ شد

ضوابط بهداشتی برای فرآوری و بسته‌بندی میگوی خشک سود شده ابلاغ شد

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا‌و‌دارو از ابلاغ ضوابط فنی و بهداشتی ویژه واحدهای فرآوری و بسته‌بندی میگوی خشک سود شده به روش سنتی خبر داد و با اشاره به ویژگی‌‌های خاص فرآورده‌‌های دامی که به‌منظور حفظ و نگهداری از روش‌‌های صنعتی یا غیرصنعتی تغییر شکل یافته‌‌اند، گفت:

این فرآورده‌‌ها مشمول فرآورده‌‌های خامی نیستند و از حالت خام خارج شده‌‌اند. به همین دلیل، صدور مجوز بهداشتی برای آبزیان فرآوری‌شده، از جمله میگو و میگوی خشک نمک سود، مطابق با قوانین و مقررات در حیطه وظایف سازمان غذا‌و‌دارو قرار دارد.

دکتر عبدالعظیم بهفر افزود: این اقدام به‌منظور ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی انجام می‌‌شود و تمامی واحدهای تولیدی موظف به رعایت این ضوابط خواهند بود تا محصولات با کیفیت و ایمنی به دست مصرف‌‌کنندگان برسد.

این ضوابط به‌منظور تضمین کیفیت و ایمنی محصولات دریایی به بازار مصرف ابلاغ شده است. نظارت‌‌های مستمر بر این واحدها از سوی سازمان غذا‌و‌دارو انجام خواهد شد تا اطمینان حاصل شود که تمامی مراحل تولید و بسته‌‌بندی طبق معیارهای تعیین‌‌شده صورت می‌‌گیرد.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

محبوب ترین

نظرات اخیر