شنبه 6 دی 1404
3.7 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهاتایید رنگ قرمز E۱۲۰ در فهرست محصولات غذایی مورد تایید سازمان غذا‌و‌دارو

تایید رنگ قرمز E۱۲۰ در فهرست محصولات غذایی مورد تایید سازمان غذا‌و‌دارو

تایید رنگ قرمز E۱۲۰ در فهرست محصولات غذایی مورد تایید سازمان غذا‌و‌دارو

دکتر حسین رستگار، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا‌و‌دارو اعلام کرد: رنگ طبیعی قرمز (E۱۲۰) که از پوست نوعی حشرات تهیه می‌شود، پس از بررسی‌های فقهی و بهداشتی، برای مصرف در محصولات غذایی مورد تایید قرار گرفته است.

اخیرا موضوع استفاده از E۱۲۰ در فضای مجازی در خصوص برخی فرآورده‌های غذایی بویژه اسنک ها مطرح شده بود و برخی نگرانی‌ها ایجاد کرده بود. دکتر رستگار توضیح داد: بررسی‌های دقیق علمی و فقهی انجام شد تا منشأ رنگ و فرآیند تولید آن با معیارهای بهداشتی و اصول شرعی مطابقت داشته باشد.

وی تاکید کرد: با این تاییدیه، استفاده از رنگ طبیعی قرمز در محصولات غذایی، از جمله برخی خوراکی‌های صنعتی محبوب بین کودکان، برای مصرف‌کنندگان بلامانع است .

هم‌چنین کارشناسان مرکز ملی تحقیقات حلال فرآیند تولید و تامین این رنگ طبیعی را رصد می‌کنند تا هم‌زمان با رعایت شرایط بهداشتی، اصول شرعی نیز رعایت شود.

دکتر رستگار از مردم خواست هنگام خرید محصولات صنعتی، به برچسب مواد تشکیل‌دهنده توجه کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، اطلاع دهند تا اقدامات نظارتی انجام شود./ایفدانا/

انتهای پیام

مقالات مرتبط

یک پاسخ بگذارید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین