۱۶ اکتبر؛ روز جهانی غذا
روز جهانی غذا یک رویداد جهانی سالانه است که هدف آن افزایش آگاهی و اقدام علیه گرسنگی و سوءتغذیه در سراسر جهان است.
این روز برای یادآوری نیاز به تضمین امنیت غذایی و دسترسی به غذای مغذی برای همه است. همچنین بر اهمیت کشاورزی پایدار و تولید غذا برای مقابله با چالشهای جهانی غذا تأکید میکند.
روز جهانی غذا فرصتی است برای گرد هم آمدن بهعنوان یک جامعه جهانی و تلاش برای رسیدن به جهانی که در آن هیچ کس گرسنه به رختخواب نرود.
✔️موضوع روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۴:
«حق غذا برای یک زندگی بهتر و آیندهای بهتر» است.
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.