۱۶ اکتبر؛ روز جهانی غذا
روز جهانی غذا ۲۰۲۵ با موضوع «دست در دست برای غذاهای بهتر و آیندهای بهتر» فراخوان همکاری جهانی برای ایجاد آیندهای صلحآمیز، پایدار و امن از نظر غذایی را صادر کرد. این رویداد تأکید میکند که با همکاری دولتها، سازمانها، بخشها و جوامع میتوان سیستمهای غذایی را متحول کرد تا همه افراد به رژیم غذایی سالم دسترسی داشته و در هماهنگی با محیط زیست زندگی کنند.
روز جهانی غذا همچنین هشدار میدهد که حدود ۶۷۳ میلیون نفر در جهان با گرسنگی مواجه هستند و در برخی مناطق، ناامنی غذایی شدید است؛ در حالیکه در مناطق دیگر، افزایش چاقی و هدررفت غذا نشاندهنده عدم تعادل سیستم غذایی است.
این رویداد بر ضرورت همکاری جهانی فراتر از مرزها و نسلها برای پاسخ به نیازهای جمعیت رو به رشد جهان تأکید دارد و میگوید: «اقدامات امروز ما مستقیما بر آینده اثر میگذارد؛ باید بیشتر با منابع کمتر تولید کنیم و به سوی آیندهای دربرگیرندهتر و عادلانهتر حرکت کنیم.»
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.

