مصرف قهوه با شیر دارای اثر ضدالتهابی قوی است
یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه کپنهاگ که در نشریه Journal of Agricultural and Food Chemistry منتشر شد، نشان داد که مصرف قهوه با شیر دارای خواص همافزایی است و موجب افزایش تأثیر ضدالتهابی آن میشود. در واقع، آنتیاکسیدانهای قهوه همراه با پروتئینهای شیر منجر به دوبرابر شدن خواص ضدالتهابی در سلولهای ایمنی میشود.
نتایج این تحقیق نشان داد که ترکیب قهوه و شیر در مبارزه با التهاب در مقایسه با پلیفنولها اثربخشی دوبرابری داشتند. پیشتر مشخص شده بود که پلیفنولها وقتی با پروتئینهای موجود در محصولات گوشتی، شیر، و آبجو ترکیب میشوند، فواید زیادی برای سلامتی دارند، اما مطالعه حاضر نشان داد که این فرآیند در قهوه و شیر نیز رخ میدهد و این واکنش آنقدر سریع اتفاق میافتد که در هیچ یک از ترکیبات غذایی تاکنون مشاهده نشده است.
با توجه به اینکه بدن انسان پلیفنول زیادی را جذب نمیکند بسیاری از محققان، در حال مطالعه چگونگی کپسولهکردن پلیفنولها در ساختارهای پروتئینی هستند که میزان جذب آنها را در بدن بهبود بخشد.
انتهای پیام