چهارشنبه 28 آبان 1404
15.4 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهاترکیبی از سنت و زیست‌فناوری: جانات پاریس چای سیاه پیشرفته خود را...

ترکیبی از سنت و زیست‌فناوری: جانات پاریس چای سیاه پیشرفته خود را معرفی کرد

ترکیبی از سنت و زیست‌فناوری: جانات پاریس چای سیاه پیشرفته خود را معرفی کرد

شرکت جانات پاریس (JANAT PARIS) موفق به معرفی یک نوآوری تاریخی در هنر و علم کشت چای شد و از گران‌ترین چای سیاه تقویت‌شده با میکروبیوم در جهان رونمایی کرد. این چای، که رکورد قیمتی بالایی دارد، در دل جنگل‌های بارانی سریلانکا با استفاده از فناوری پیشرفته میکروبیوم کشت و تولید شده است. محصولی که تلفیقی از سنت‌های باستانی چای‌سازی و زیست‌فناوری مدرن است و ارتباط طبیعت، علم و طول عمر را در یک فنجان بازتعریف می‌کند.

در قلب این نوآوری، آکوابیوتا (Aquabiota) قرار دارد؛ یک کود زیستی پروبیوتیک اختصاصی که توسط مرکز نوآوری اینوویشن لابو (INNOVATION LABO) در توکیو تولید شده است. این مرکز پیشرو در زمینه تحقیق و توسعه محصولات زیستی و پروبیوتیک برای بهبود خاک و سلامت گیاهان است. آکوابیوتا از میکروبیوم بومی یک درخت مقدس ۹۵۰ ساله در مزرعه آتشفشانی گوژن (Gozen) در کاگوشیما، ژاپن استخراج شده و با شرایط خاک و آب‌وهوای معتبرترین مزارع چای سریلانکا سازگار شده است.

این کود زیستی شامل سویه‌ای منحصربه‌فرد به نام لاکتوباسیلوس فرمنتوم IL-۱۰۸ (Lactobacillus fermentum IL-۱۰۸) است که می‌تواند میان‌زیستی خاک را بازسازی، جذب مواد مغذی را افزایش و مقاومت گیاه در برابر خشکسالی و گرما را تقویت کند.

انتهای پیام

انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.

مقالات مرتبط

یک پاسخ بگذارید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین