سه‌شنبه 10 تیر 1404
30.4 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهاعمومی‌سازی ارزیابی محصولات غذایی، کاهش‌دهنده سودجویی و تضمین‌کننده ایمنی مصرف‌کننده

عمومی‌سازی ارزیابی محصولات غذایی، کاهش‌دهنده سودجویی و تضمین‌کننده ایمنی مصرف‌کننده

عمومی‌سازی ارزیابی محصولات غذایی، کاهش‌دهنده سودجویی و تضمین‌کننده ایمنی مصرف‌کننده

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا‌و‌دارو گفت: عمومی‌سازی ارزیابی محصولات غذایی، ضمن کاهش سودجویی‌ها، نقش مهمی در ارتقای ایمنی فرآورده‌های مصرفی دارد.

بازار ایمنی غذا، بازاری پیچیده و در عین‌حال حساس است که نیاز به کنترل دقیق و فراگیر دارد. شبکه آزمایشگاهی کنترل غذا در کشور متشکل از حدود ۵۶۰ آزمایشگاه فعال در بخش‌های خصوصی، دولتی و کارخانه‌های تولیدی است که براساس استانداردهای ملی و بین‌المللی، فرآورده‌های غذایی را ارزیابی می‌کنند.

دکتر مهدی انصاری دوگاهه با تاکید بر این‌که ایمنی غذا تنها به شاخص‌های عددی و رسمی محدود نمی‌شود، افزود: در برخی موارد ممکن است محصولی از نظر ضوابط کاملا قابل قبول باشد اما ظاهر یا بوی نامطبوعی داشته باشد که نشان از افت کیفی یا مشکلات احتمالی دارد.

به گفته دکتر انصاری، برای کنترل کیفیت مؤثر، صرفا انجام آزمون‌های فنی کافی نیست و باید به سمت نظارت‌های حسی و میدانی نیز حرکت کرد.

آگاه‌سازی عمومی از طریق آموزش نحوه ارزیابی ساده و حسی می‌تواند توان تشخیص مردم را افزایش داده و جلوی عرضه محصولات نامرغوب را بگیرد./ایفدانا/

انتهای پیام

مقالات مرتبط

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر