فواید شگفتانگیز و عوارض احتمالی مصرف سیر
سیر یکی از قدیمیترین گیاهان پرورشیافته در جهان متعلق به خانواده سوسنیان، قرنها است که بهعنوان یک درمان طبیعی برای انواع بیماریها استفاده میشود. خواص مفید سیر بهدلیل ترکیبی به نام آلیسین است. چندین مطالعه نشان داده که سیر یک آنتیبیوتیک گستردهاثر و مؤثرتر از آنتیبیوتیکهای معمولی است. سیر سرشار از مواد معدنی مانند فسفر، روی، پتاسیم، منیزیم، و ویتامینهای C، و B۶ است.
یک حبه سیر (۴ گرم سیر) شامل ۴۰۰۰ کالری- ۰.۳ گرم پروتئین- ۰.۰ گرم چربی- ۰.۷ گرم کربوهیدرات- ۰.۲ گرم فیبر- ۲۵ میلیگرم پتاسیم است.
فواید مصرف سیر برای سلامتی
*پیشگیری از سرماخوردگی، سرفه، و آنفلوآنزا – تقویت سیستم ایمنی؛ خوردن دو حبه سیر لهشده با معده خالی بیشترین فایده را دارد
*بهبود سلامت قلب – پیشگیری از سرطان
*بهبود عملکرد مغز – کاهش فشار خون
*بهبود عملکرد ورزشی – سمزدایی از بدن
*کمک به رفع کمبود هورمون استروژن – بهبود سلامت پوست
*کنترل قند خون – بهبود سلامت استخوانها و مؤثر در برابر پوکی استخوان و التهاب مفصل
*کاهش استرس اکسیداتیو – تسکین مشکلات مربوط به روده
*پیشگیری از آسیب DNA – بهبود سلامت چشم و کاهش فشار داخل چشم
*بهبود جذب آهن و روی
بیشتر درمانهای خانگی با سیر فقط در صورتی مؤثر هستند که سیر خام مصرف شود. مصرف یک تا دو حبه سیر خام در روز برای بزرگسالان بیخطر است.
خوردن مقادیر زیاد سیر میتواند موجب پخش بوی سیر از طریق تنفس، مشکلات گوارشی، و سوزش سردل شود. در موارد بسیار نادر ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد؛ بهخصوص در حین جراحی یا اگر فردی از داروهای رقیقکننده خون استفاده میکند.
انتهای پیام