۹۹ درصد از غذاهای دریایی در ساحل غربی آمریکا مملو از ذرات ساخت بشر است
محققان ذرات انسانزاد (مواد ساختهشده یا اصلاحشده توسط بشر) را در ۹۹ درصد از نمونههای آزمایششده غذاهای دریایی ساحل غربی آمریکا یافتند که میگوی صورتی بالاترین سطح آلودگی را در حدود ۱۰.۷ ذره در هر گرم بافت نشان میدهد.
اکثر ذرات (۸۲درصد) ریز فیبرها هستند که احتمالا از منسوجات و تجهیزات ماهیگیری منشا میگیرند و نشان میدهد که چگونه مواد تولیدشده وارد اکوسیستمهای دریایی و غذاهای دریایی مصرفشده توسط انسان میشوند.
دانشمندان میگویند بهجای توصیه به کاهش مصرف غذاهای دریایی، باید راهحلهایی از جمله فناوریهای جدید فیلتراسیون برای ماشینهای لباسشویی و سیستمهای دفع آب بارندگی را توسعه دهند، زیرا آلودگیهای مشابهی در بسیاری از انواع مواد غذایی وجود دارد.
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.