شنبه 6 مرداد 1403
32 C
Tehran
خانهدسته‌بندی نشدهجایگزین‌های نمک در غذاهای روزمره مجاز می‌شود

جایگزین‌های نمک در غذاهای روزمره مجاز می‌شود

جایگزین‌های نمک در غذاهای روزمره مجاز می‌شود

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) اعلام کرد در تلاش برای کاهش مصرف نمک آمریکایی‌ها قانونی را پیشنهاد کرده است که امکان استفاده از جایگزین‌های نمک را در غذاهای روزمره از جمله پنیر، نخودفرنگی منجمد، و کنسرو ماهی تن فراهم می‌کند.

این سازمان در سال ۲۰۲۱ یک هدف داوطلبانۀ جدید برای تولیدکنندگان و رستوران‌های زنجیره‌ای تعیین کرد که میزان مصرف نمک را به‌طور متوسط ۱۲ درصد در غذاهای بسته‌بندی کاهش دهند، زیرا مصرف بیش از حد نمک با فشار خون بالا یکی از دلایل اصلی حمله قلبی و سکته مرتبط است.

بیشتر مردم آمریکا بیش از حد سدیم مصرف می‌کنند. سوزان مِین، مدیر بخش ایمنی غذا و تغذیه FDA گفت: اکثر سدیم مصرفی ناشی از غذاهای فرآوری‌شده، بسته‌بندی‌شده، و آماده است، نه از نمکی که افراد هنگام پخت‌و‌پز یا صرف غذا به غذای خود اضافه می‌کنند.

🌍قانون پیشنهادی متکی به تغییر “استانداردهای هویت” (SOI) سازمان غذا و داروی آمریکا برای بیش از ۲۰ قلم مواد غذایی از پنیر گرفته تا آرد غلات متغیر است.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

یک دیدگاه ارسال کنید

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید
نام خود را وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر