یکشنبه 18 خرداد 1404
26.5 C
Tehran
خانهاخبار تغذیه و سلامتافزایش خطر مرگ در بیماران سرطان روده بزرگ با مصرف نان سفید...

افزایش خطر مرگ در بیماران سرطان روده بزرگ با مصرف نان سفید و غذاهای التهاب‌زا

افزایش خطر مرگ در بیماران سرطان روده بزرگ با مصرف نان سفید و غذاهای التهاب‌زا

پژوهشگران در نشست انجمن سرطان‌شناسی بالینی آمریکا (ASCO) اعلام کردند که مصرف نان سفید و سایر خوراکی‌هایی که به عنوان مواد غذایی التهاب‌زا شناخته می‌شوند، می‌تواند خطر مرگ ناشی از سرطان روده بزرگ را در  مبتلایان به این بیماری افزایش دهد.

در یک مطالعه که بر روی بیش از ۱۶۰۰ بیمار مبتلا به سرطان روده بزرگ در مرحله سوم انجام شد، پژوهشگران دریافتند بیمارانی که در جریان یک مطالعه بالینی فاز ۳ بیشترین میزان غذاهای التهاب‌زا- مانند سیب‌زمینی سرخ‌کرده، هات‌داگ و نوشابه- را مصرف کرده بودند، پس از پایان درمان نسبت به دیگران طول عمر کمتری داشتند. یافته‌ها نشان داد که خطر مرگ در این گروه از بیماران ۸۷ درصد بیشتر از کسانی بود که کمترین میزان از این نوع خوراکی‌ها را مصرف کرده بودند.

التهاب، پاسخ سیستم ایمنی بدن به محرک‌هایی مانند زمین خوردن یا سوختگی انگشت است. هم التهاب بسیار کم و هم التهاب بیش از حد می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند، و باور بر این است که بیشتر بیماری‌های مزمن ریشه در التهابی دارند که در طول زمان ادامه می‌یابد. برخی از مواد غذایی که می‌توانند به بروز التهاب کمک کنند، با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط شناخته شده‌اند.

انتهای پیام

انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.

مقالات مرتبط

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر