چهارشنبه 5 دی 1403
4 C
Tehran
خانهاخبار تغذیه و سلامتمصرف قهوه و چای خطر ابتلا به سرطان سر و گردن را...

مصرف قهوه و چای خطر ابتلا به سرطان سر و گردن را کاهش می‌دهد

مصرف قهوه و چای خطر ابتلا به سرطان سر و گردن را کاهش می‌دهد

بر اساس تحقیقات جهانی و آنالیز بیش از ۱۰ مطالعه و بررسی داده‌های بیش از ۲۵ هزار نفر، مصرف قهوه و چای با کاهش خطر ابتلا به سرطان سر و گردن (HNC) مرتبط است.

طبق نتایج این مطالعه که به‌صورت آنلاین در نشریه Cancer منتشر شد قهوه کافئین‌دار، بدون کافئین، و چای که فوایدی جالب و البته پیچیده‌ای دارند، به‌طوری قابل‌توجه احتمال ابتلا به سرطان‌های مختلف از جمله دهان، گلو و حنجره را کاهش می‌دهند.

سرطان سر و گردن هفتمین سرطان شایع در سراسر جهان است و میزان آن در کشورهای کم‌درآمد و بادرآمد متوسط رو به افزایش است. این سرطان در سال ۲۰۲۰ منجر به ابتلای ۷۴۵ هزار مورد جدید و مرگ ۳۴۶ هزار نفر در جهان شد.

انتهای پیام

انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.

مقالات مرتبط

ارسال نظر

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر