میگو و ادویه اندونزی در فهرست کنترل FDA؛ گواهی ایمنی اجباری شد
سازمان غذاوداروی آمریکا (FDA) پس از شناسایی مواردی از آلودگی رادیواکتیو، واردات میگو و ادویهجات از اندونزی را منوط به دریافت گواهیهای جدید ایمنی و بهداشتی کرده است. بر اساس اعلام FDA، اجرای این الزامات برای برخی مناطق اندونزی از ۳۱ اکتبر ۲۰۲۵ آغاز خواهد شد.
شرکتهای قرارگرفته در فهرست قرمز که شواهدی از آلودگی به سزیم-۱۳۷ دارند، موظفند کنترل این عنصر رادیواکتیو را توسط یک نهاد معتبر تأیید کنند. شرکتهایی که از فهرست قرمز خارج میشوند، همچنان مشمول محدودیتها بوده و برای هر محموله باید اطلاعات موردنیاز فهرست زرد را ارائه دهند.
همچنین، شرکتهای حاضر در فهرست زرد که مواد غذایی با خطر آلودگی به سزیم-۱۳۷ تولید میکنند، موظفند برای هر محموله گواهینامهای از یک نهاد تعیینشده توسط FDA ارائه کنند که باید نماینده رسمی دولت اندونزی باشد.
سزیم-۱۳۷ یک ایزوتوپ پرتوزا است که عمدتا بر اثر آزمایشهای هستهای یا حوادثی مانند چرنوبیل و فوکوشیما وارد محیط زیست شده و میتواند سلامت انسان را تهدید کند.
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.

