یکشنبه 2 دی 1403
10.4 C
Tehran
خانهاخبار و رویدادهاارتباط رژیم غذایی در دوران بارداری و نقش آن در احتمال ابتلای...

ارتباط رژیم غذایی در دوران بارداری و نقش آن در احتمال ابتلای فرزندان به اوتیسم 

ارتباط رژیم غذایی در دوران بارداری و نقش آن در احتمال ابتلای فرزندان به اوتیسم 

تیم کوچکی از متخصصان بهداشت عمومی دانشگاه گلاسکو و مؤسسه بهداشت عمومی نروژ، ارتباط احتمالی بین برخی موارد اوتیسم و رژیم غذایی در دوران بارداری را گزارش دادند.

این تیم، اطلاعات موجود در دو پایگاه داده بزرگ از اطلاعات پزشکی ۹۵ هزار مادر و دختر را در نروژ و انگلستان در سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۸ و ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۲ آنالیز کردند.

نتایج این مطالعه که در نشریه JAMA Network Open منتشر شده است نشان داد زنانی که از یک رژیم غذایی سالم (مصرف منظم سبزیجات، انواع میوه، آجیل، ماهی، غلات کامل، حذف غذاهای پرچرب و فرآوری‌شده، نوشابه‌ها و کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده)، پیروی می‌کردند ۲۲ درصد کمتر از زنانی که از یک رژیم غذایی نه‌چندان سالم پیروی می‌کردند احتمال تولد فرزند مبتلا به اوتیسم در آن‌ها وجود داشت.

هم‌چنین کودکانی که از مادرانی متولد شدند که در دوران بارداری منظما از رژیم غذایی سالم استفاده می‌کردند، صرفنظر از اوتیسم، ۲۴ درصد کمتر در معرض مشکلات اجتماعی و / یا ارتباطی قرار داشتند.

تحقیقات قبلی نشان داده است که به‌نظر می رسد رژیم غذایی، عوامل ژنتیکی و محیطی در ایجاد اوتیسم در کودکان در حالی‌که هنوز در رحم هستند، دخیل است، اگرچه علت دقیق آن هنوز ناشناخته باقی مانده است.

انتهای پیام

انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.

مقالات مرتبط

ارسال نظر

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر