نوشیدنیهای شیرینشده با شکر خطر ابتلا به سرطان کبد را افزایش میدهد
طبق یک مطالعه ارائهشده توسط مححقان دانشگاه کارولینای جنوبی که در نشست سالانه انجمن تغذیه آمریکا از ۱۴ تا ۱۶ ژوئن ۲۰۲۲ برگزار شد، مصرف روزانه یک یا چند نوشیدنی شیرینشده با قند (SSBs) با افزایش خطر ابتلا به سرطان کبد مرتبط است.
مصرف منظم این نوشیدنیها میتواند شروع به آسیبرساندن به کبد کند و منجر به عوارض مختلف کبدی شود. در واقع مصرف بیش از حد نوشابه عامل اصلی افزایش وزن، و چاقی در افراد است و چاقی میتواند با افزایش تجمع چربی در کبد (کبد چرب) بر کبد تأثیر بگذارد.
همچنین ترک فوری مصرف الکل نخستین کاری است که افراد میتوانند برای مراقبت از کبد خود انجام دهند. مصرف طولانیمدت و بیش از حد الکل میتواند جذب مواد مغذی را مسدود کرده و اثرات سمی روی کبد را افزایش دهد و منجر به سیروز کبدی شود. افراد مبتلا به سیروز کبدی ممکن است دچار عوارضی مانند استفراغ خون، یرقان، تجمع بیش از حد مایعات در بدن و سرطان کبد شوند.
انتهای پیام