افزایش 30 درصدی ابتلا به دیابت با تغذیۀ نامناسب
یک مطالعۀ جدید نشان میدهد که رژیم غذایی نامناسب صرفنظر از عوامل خطر ژنتیکی میتواند خطر ابتلا به دیابت را تا 30% افزایش دهد.
عوامل خطر ژنتیکی و کیفیت رژیم غذایی بهطور مستقل با دیابت نوع 2 مرتبط است و مصرف یک رژیم غذایی سالم، خطر ابتلا به دیابت را در تمام سطوح خطر ژنتیکی کاهش میدهد.
این پژوهش که در بیمارستان عمومی ماساچوست بر روی بیش از 35 هزار بزرگسال آمریکایی صورت گرفت و نتیجۀ آن در نشریۀ PLOS Medicine منتشر شد، نشان داد خطر ابتلا به دیابت نوع 2 که به افزایش خطر ژنتیکی و کیفیت پایین رژیم غذایی منسوب میشود، مشابه مجموع خطرات مرتبط با هر عامل بهتنهایی است.
چنین دانشی میتواند به آگاهسازی و طراحی راهکارهایی در آینده بهمنظور پیشبرد پیشگیری از دیابت کمک کند. دیابت نوع 2 اختلالی در نحوۀ سوخت و ساز بدن است که منجر به گردش بیش از حد قند در جریان خون میشود و در نهایت سطح بالای قند خون موجب ایجاد اختلالاتی در سیستم جریان خون، عصبی و ایمنی میشود.
انتهای پیام