جمعه 9 آبان 1404
21.5 C
Tehran
خانهاخبار تغذیه و سلامتهشدار درباره فعالیت کارگاه‌های زیرزمینی تولید محصولات گوشتی

هشدار درباره فعالیت کارگاه‌های زیرزمینی تولید محصولات گوشتی

هشدار درباره فعالیت کارگاه‌های زیرزمینی تولید محصولات گوشتی

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا‌و‌دارو، نسبت به فعالیت کارگاه‌های زیرزمینی تولید فرآورده‌های گوشتی هشدار داد.

حشمت‌الله رضوی گفت: زیرزمین‌ها و کارگاه‌های فاقد مجوز، نقطه تاریک تولید مواد غذایی در کشور هستند و هیچ نظارتی بر سلامت محصولات آن‌ها وجود ندارد. مردم باید سوسیس و کالباس را تنها از برندهای دارای نشان سیب سلامت و شماره پروانه ساخت معتبر تهیه کنند.

وی افزود: در هیچ کارخانه دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا‌و‌دارو، استفاده از ضایعات گوشتی امکان‌پذیر نیست. تمام مواد اولیه مصرفی دارای کد دامپزشکی، تاریخ تولید و تأییدیه رسمی سازمان دامپزشکی کشور هستند و فرآیند تولید تحت نظارت مسئول فنی و کارشناسان کنترل کیفیت انجام می‌شود.

رضوی با اشاره به تصاویر منتشر شده در فضای مجازی درباره استفاده از گوشت نامرغوب در تولید سوسیس و کالباس، گفت: این تصاویر مربوط به کارگاه‌های غیرمجاز و فاقد پروانه است و هیچ ارتباطی با کارخانه‌های رسمی ندارد. محصولی که دارای سیب سلامت است، تحت پایش آزمایشگاهی مداوم قرار دارد.

وی تأکید کرد: از مردم انتظار داریم پیش از خرید، اصالت محصول را از طریق سایت TTAC.ir بررسی کنند تا سلامت سفره خانواده‌ها تضمین شود./مهر/

انتهای پیام

مقالات مرتبط

یک پاسخ بگذارید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین