ارتباط پرولین با افسردگی کشف شد
مطالعات جدید پژوهشگران اسپانیایی نشان میدهد که پرولین، یک آمینو اسید موجود در مواد غذایی رایج مانند ژلاتین، گوشت گاو و ماهیهای وحشی، میتواند با افسردگی مرتبط باشد.
محققان مؤسسه تحقیقات زیستپزشکی جیرونا (IDIBGI) و دانشگاه پمپئو فابرا (UPF) در بارسلونا ارتباط غیرمنتظرهای بین پرولین و افسردگی را در انسان، موش و مگس میوه کشف کردهاند.
یافتهها نشان میدهد که کنترل سطح پرولین یا محدود کردن انتقال آن به مغز ممکن است در پیشگیری یا درمان افسردگی مفید باشد.
این تحقیق که در نشریه Cell Metabolism منتشر شده، هشدار میدهد که رژیمهای غذایی سرشار از پرولین ممکن است احتمال بروز علائم افسردگی را افزایش دهند.
انتهای پیام
انتشار این مطلب با ذکر منبع «دنیای سلامت و دارو» بلامانع است.

