برنامه وزارت بهداشت برای غنیسازی آرد با ویتامین دی
دکتر جعفر جندقی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت:
غنیسازی آرد با آهن و اسید فولیک سالهاست که انجام میشود و به یُمن این کار میزان کمخونی و فقر آهن با کمک برنامههای مکملیاری دانشآموزان و مادران در سنین بارداری و… توفیقات خوبی کسب شده است.
موضوع دیگری که در زمینه نان داریم، غنیسازی آن با ویتامین دی است که مقدمات آن فراهم شده و از طریق معاونت بهداشتی به معاونت غذا و دارو هم ارسال شده و بعد از تجمیع برنامه، کارخانجات میتوانند آرد را با ویتامین دی هم غنی کنند که میتواند در کاهش کمبود ویتامین دی که یکی از معضلات بهداشتی است نقش داشته باشد.
با توجه به ممنوعیت مصرف جوش شیرین و همچنین بحث کاهش نمک نان، در بازرسیهایمان از نانواییها نمونهگیری کرده و میزان استفاده از این موارد را سنجیده و اگر مشکل باشد، تذکرات و برخوردهای قضایی را انجام میدهیم. استفاده از جوش شیرین در نان ممنوع است و ما این موضوع را در بررسیهایمان چک میکنیم.
نانواییها باید از خمیرمایه استفاده کنند. در عینحال، بازرسین بهداشت محیط ما که ۶۰۰۰ نفر در سراسر کشور هستند ماهانه یکبار از نانواییها بازید کرده و ظرف ۲۴ ساعت هم شکایات مربوط به ۱۹۰ را بررسی میکنند.
انتهای پیام