کشاورزی ایران ظرفیت تولیدغذا برای ۵۰۰ میلیون نفر دارد
ارسلان قاسمی، رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تعاون ایران گفت:
در سال 1355 تولید محصولات کشاورزی و صنایع غذایی حدود 25 تا 26 میلیون تن در سال بود ولی در حال حاضر این رقم به بیش از 120 میلیون تن در سال رسیده است.
ما ظرفیتهای مغفول زیادی در بخش کشاورزی و صنایع غذایی داریم. با وجود اینکه ایران در منطقه خشک و نیمه خشک قرار دارد، ظرفیت تولید غذا را برای حدود 500 تا 600 میلیون نفر داریم.
در بخش کشاورزی از مهمترین آسیبهایی که رنج میبریم سرمایهگذاری است. بخشی از عدم سرمایهگذاری کافی ناشی از این است که ما بیش از اندازه به صنایعی که بهرهور نیستند توجه کردیم و سرمایهگذاریها به سمتوسویی رفته که منابع ما را در بخش صنعت بیشتر به هدر میدهد تا اینکه بخواهد بهرهوری داشته باشد.
انتهای پیام