فلفل چیلی به کاهش درد در افراد دیابتی کمک کرد
فلفل چیلی مملوّ از تندی است که هر کسی نمیتواند طعم و بوی تند آن را تحمل کند. یک پژوهش توسط محققان کالج سلطنتی لندن که بر روی ۷۵ بیمار مبتلا به نوروپاتی دیابتی انجام شد، نشان میدهد که کپسایسین موجود در فلفل چیلی میتواند تا حد زیادی به کاهش درد در بیماران مبتلا به این بیماری کمک کند.
در میان افراد مبتلا به دیابت بهدلیل سطح بالای گلوکز که به رشتههای عصبی آسیب میرساند، خطر آسیب عصبی در هر نقطه از بدن افزایش مییابد و میتواند منجر به زخم پا و حتی از دستدادن حس در ناحیه آسیبدیده شود. زخمها و تاولها نه تنها دردناک هستند بلکه در صورت عفونیشدن و عدم کنترل عفونت ممکن است منجر به قطع پا نیز شود.
علامت از دستدادن حس در هر فرد رخ نمیدهد. در برخی این بیماری میتواند با درد شدیدی همراه باشد که مسکنها نیز قادر به درمان آن نیستند و مدیریت درد اغلب با داروهای ضدافسردگی امکانپذیر میشود. با اینحال، هیچ درمانی برای معکوس کردن روند بیماری یا توقف آسیب عصبی وجود ندارد.
نتایج این تحقیق در نشریه Frontiers in Neurology منتشر شده است.
انتهای پیام