۷ فایده شگفتانگیز خیار برای سلامتی
منشأ رویش خیار که در دسته کدوییان طبقهبندی میشود بیش از سه هزار سال پیش در هند است. طولی نکشید که محبوبیت این میوه ابتدا در سراسر قاره آسیا و سپس در جهان افزایش یافت. نصف فنجان یا ۵۲ گرم خیار ورقهورقه شده حاوی: ۷.۸ کیلوکالری- ۴۹.۵ گرم آب- ۰.۳۴ گرم پروتئین- ۰.۰۶ گرم چربی- ۱.۸۹ گرم کربوهیدرات- فیبر ۰.۲۶ گرم- قند ۰.۸۷ گرم- منیزیم ۶.۷۶ میلیگرم- پتاسیم ۷۶.۴ میلیگرم- فسفر ۱۲.۵ میلیگرم- منگنز ۰.۰۴۱ میلیگرم- ویتامین سی ۱.۴۶ میلیگرم- بتاکاروتن ۲۳.۴ میکروگرم- و ویتامین کا ۸.۵۳ میلیگرم است.
خیار حاوی حدود ۹۵ درصد آب است که فواید شگفتانگیزی به شرح زیر دارد:
*اثرات ضدسرطانی
*ضد دیابت
*آبرسان
*مفید برای سلامت پوست
* حفظ سلامت استخوانها
*کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی
*کاهش وزن
عوارض جانبی خیار و اقدامات احتیاطی: در برخی افراد خوردن خیار موجب سندروم حساسیت اورال میشود. این سندروم زمانی رخ میدهد که افرادی که به گرده گیاهان آلرژی دارند با مصرف میوه یا سبزیجات نپخته واکنش آلرژیک در آنها بهوجود میآید که علت این امر تشابه آلرژن گرده و آلرژن غذایی است.
همچنین افرادی که به گرده گیاه کهنهواش حساسیت دارند نیز ممکن است با مصرف خیار واکنش آلرژیک در آنها ایجاد شود.
خوردن خیار یک راه مطمئن برای دریافت بسیاری از مواد مغذی ضروری است. فواید زیادی در رابطه با مصرف خیار بهوضوح ثابت شده، در واقع این میوه یک مکمل خوب برای یک رژیم غذایی سالم است.
و سرانجام اینکه
تنوع در رژیم غذایی را فراموش نکنید! خوردن خیار و سبزیجات و میوههای مختلف یک راه عالی برای رسیدن به وزن ایدهآل، و سلامت بدن عاری از بیماری است.
انتهای پیام