فواید مواد غذایی تخمیری برای سلامتی
فرآیند تخمیر برای سهولت در نگهداری و ماندگاری بهتر غذا، نسلها در فرهنگهای مختلف وجود داشته است. با وجودِاین، غذاهای تخمیری در سالهای اخیر نه تنها بهدلیل طعم و عطر بلکه بهدلیل ارزش غذایی و فوایدی که برای سلامتی دارند، محبوبیت زیادی پیدا کردهاند.
✔️خواص غذاهای تخمیری
*بهبود هضم غذا
*تقویت سیستم ایمنی
*بهبود سلامت قلب
*کاهش فشار خون و کلسترول بد
*کاهش وزن
*هضم آسانتر
*بهبود سلامت روان
✔️مواد غذایی تخمیری که باید در رژیم غذایی گنجانده شوند:
نوشیدنی کامبوچا
*کیمچی
*کلمترش
*ناتو
*تمپه
*ماست
تخمیر فرآیندی برای حفظ مواد غذایی و نوشیدنیها شامل رشد کنترلشده میکروبی و فعالیت آنزیمی است. میکروبها قند و نشاسته موجود در غذا را به الکل یا اسید تبدیل کرده و بهعنوان نگهدارندههای طبیعی عمل میکنند. این فرآیند طعم و ویژگی غذا را بهبود بخشیده و طعمی تند، شور، و کمی ترش به آنها میدهد.
انتهای پیام