آموزش و اطلاعرسانی عمومی در خصوص ایمنی مواد غذایی
سازمان غذا و دارو اعلام کرد:
آموزش و آگاهیبخشی عمومی در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی بهعنوان یکی از اهداف سازمانی و ارکان برنامههای ارتقاء سلامت در نظر گرفته شده است؛ لذا ضروری است در جهت تحقق این هدف، معاونتهای غذا و دارو سراسر کشور ضمن برنامهریزی و تهیه محتوای آموزشی در زمینههای بهداشت و ایمنی مواد غذایی، آشنایی با روشهای تشخیص اصالت و سلامت محصول در زمان انتخاب، آموزش روشهای اصلاح و بهبود الگوی مصرف ( بر اساس اهداف کاهش بیماریهای واگیر)، نحوه نگهداری و آمادهسازی ماده غذایی (اثرات نامطلوب ناشی از شرایط نگهداری و آلودگی های ثانویه حین آمادهسازی)، با هماهنگی سایر دستگاههای اجرایی مرتبط استانی نظیر اداره کل آموزش و پرورش، شهرداریها و رسانهای ارتباط جمعی محلی، در جهت آگاهیبخشی و ایجاد فرهنگ مصرف غذای سالم اقدام و نتایج را به اداره کل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی و روابط عمومی این سازمان منعکس فرمایند.
انتهای پیام