جمعه 7 دی 1403
4.8 C
Tehran
Homeاخبار و رویدادهاکاهش مصرف غذاهای ناسالم در میان نوجوانان در طول همه‌گیری

کاهش مصرف غذاهای ناسالم در میان نوجوانان در طول همه‌گیری

کاهش مصرف غذاهای ناسالم در میان نوجوانان در طول همه‌گیری

ارائۀ مطالعه‌ای در کنفرانس سالانۀ ENDO که در آتلانتا در حال برگزاری است (11 تا 14 ژوئن) نشان داد که مصرف غذاهای بیش از حد فرآوری‌شده در میان نوجوانان در آمریکا کاهش یافته است.

 این کاهش در پی چند تغییر بی‌سابقه ناشی از پاندمی کووید از جمله تعطیلی مدارس، محدودیت‌های اجتماعی و انتقال کار به خانه اتفاق افتاده است.

نوشیدنی‌های انرژی‌زا، چیپس، نوشابه‌های گازدار و شیرین و آب‌نبات‌های فرآوری‌شده به‌طور گسترده‌ای با اضافه وزن، و افزایش سایز دُور کمر مرتبط هستند.

ماریا بالهارا، محقق اصلی این پژوهش از کالج بروارد گفت: علاوه‌بر این‌که مصرف غذاهای ناسالم توسط نوجوانان در طول همه‌گیری کووید19 کاهش یافت، این روند نزولی پس از کاهش محدودیت‌ها نیز هم‌چنان پایدار، و اکنون تقریبا 14درصد کمتر از سطح قبل از شروع همه‌گیری است.

مقالات مرتبط

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

محبوب ترین

نظرات اخیر